Galen Helg

Lördags:

jobbade till 15.00 sen gick jag hem som vanligt.. Snöa som fan hela vägen hem.
Tog det lugnt tills Aga ringde. Sen börja jag göra mig klar för utgång. Skulle möta henne och hennes pojkvän Erik.

Bestämde med Jojje & co att dom skulle komma till Lilla Torg vid 12.00 så skulle jag hänga med dom ut senare. Tog på mig min nya Tiger-kostym. Har bara haft den på mig en gång och det var på Mormors Begravning.

Mötte Aga och Erik på Moosehead dom drack en flaskavin och jag drack öl. Snacka om allt möjligt och hade trevligt.

Vi satt där till 00.30 då Jojje, Rickard aka Räkan ( besökte oss från sthlm ) Crelle, Böna och Deras polare.. Heeeelt gäng fulla killar haha.

Vi stack in på CG där vi tog mer och dricka, Jag höll mig till Cola. Ville inte dricka mer för jag skulle träna idag..
Dansade och fula oss som fan.. Alla var så jääävla tankade, men det va kul..
Efter CG stack vi till HIPP.. Det var Schlager-Klubben och det vet ni alla det är inte det första stället jag vill gå till. Men det va ok. Helt annat sorts folk där. Bra stämning som fan.. Stod och garvade åt dom andra som dryga sig som fan.. Räkan ragga på allt o alla..

Runt 04.00 så lämna vi HIPP , stod och väntade på dom andra utanför, vände mig om så såg jag Böna sitta på marken och hålla för ögat.. Då hade Crelle ( Bönans Bror ) Gett an en knytnäve rakt på ögat hååårt!! Tydligen hade Crelle varit sjukt jobbig och slått Bönan med sin halsduk hela tiden. Tillslut hade bönan lackat och knäckte näsan på honom. HAHAHAHA SJuka jävlar..

Slutade att dom kramades och skrattade som fan.. Jag sa bara.. skratta ni nu men snart kommer smärtan.. Crelles näsa va helt sne och Bönans öga var helt igentäppt..

Vi tvingade Crelle att dra till akuten så jag körde Crelle och böna dit. Sen handla jag mat och körde hem. Kolla på Dexter tills jag somnade..

Idag gick jag upp 09.00. Körde till gymet och tränade. ink 1 timme på bandet.
Efter det körde jag till mamma och åt påskmiddag..
Käns konstigt utan Mormor, och mamma grät hela tiden..
Hon börja skylla på alla andra, så jag blev arg.. Hon är inte den enda som sörjer, och hon är inte den enda som förlorat nån.. Jag berätta om Chris som förlorat hela sin familj bara på ett par år. Sin pojkvän som hon har barn med omkom i Tsunamin, Båda föräldrarna gick bort förra året och på nyårs afton va det nån jävel som drogade hennes lilla syster på Nyår hon gick bot 2 veckor senare.. Jag berätta allt detta till mamma av ren ilska för hon hade druckit och beklaga och skyllde på alla. hon påstår att jag inte sörjer och att det är bara hon som förlorat nån..

Sen satte hon sig i storarummet, tände en cigarett ( hon sluta röka för 3 år sen ) Blev förbannad så jag givk in och tog cigaretten och hela paketet, mosade hela paketet och kastade det i soporna..

Sen kom in i köket igen.. Berättade att hon hade en speciell relation med mormor. Dom prata varje dag mm.. Sen sa hon ” ringer du mig varje dag?”
Då fråga jag henne . ” är jag en dålig son för jag inte ringer dig varje dag? gör det mig en dålig son?

” du kunde varit bättre ” säger hon.. Det gjorde sjukt ont att höra.. jag lämna bordet och gick därifrån..

Jag förstår att det är jobbigt för henne. Jag kan inte föreställa mig hur det är att förlora en förälder. Men hon kan inte straffa mig och Lee för detta.. Som om det vore vårt fel..

Nog om detta.. nu har jag babblat för mycket..

En Ros Till Mormor och Chris Familj..

Lekte lite med photoshop, vill bli bättre på friläggning, dvs sätta in folk i andra miljöer..
Tränade på en bild på Ida Fredriksson som Patrik Öhman tagit.
Bilden va en studiobild med grå bakgrund. Tog en bild jag tog i Puerti Rico och satte in henne där så gott jag kunde. Vad tycks?

Advertisements

~ by Chris on March 23, 2008.

2 Responses to “Galen Helg”

  1. Usch vilken tråkig situation! Tror egentligen inte din mamma menade vad hon sa. Man slänger ur sig massa dumheter när man är ledsen och arg, som man sen ångrar. Tråkigt bara att dom inte kan tänka sig för. Men tycker inte du skall ha dåligt samvete för att du inte ringer din mamma varje dag. Hon kan väl lika väl ringa dig om hon nu måste pratas vid varje dag. Men jag förstår att du blev ledsen på henne. Kram på dig vännen!

  2. Vad säger man… Sorg har lika många sidor som människor på jorden. Vi reagerar olika. Illska, gråt, apati, skratt när man inte skall, testar gränser med dom man har kvar. Din mammas reaktioner är sorgen som talar. Från vad jag läst, den lilla uppfatning man får av en människa från en blogg, så är du en son som har mycket omsorg för din mamma. Angående telefoner, jag stänger av min telefon i dagar för att jag inte orkar min pappas tjat efter att mamma dog. Hur dålig dotter är jag då? Hm..jag är dottern som spenderar nyårsafton ensam med pappa, som går ut på restaurang med honom lördagkväll istället för att festa, men man behöver inte vara där konstant! Du har ditt eget liv och du skall leva ditt liv, inte din mammas liv. Med tid återhämtar hon sig. Livet går tillbaka till det normala. Du har goda tankar, är omtänksam, tar väl hand om din mamma (bättre än dom flesta), så njut livet, dina vänner och solen som snart kommer fram. Din mamma vet nog egentligen vilken fantastisk son hon har..Må bäst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: